Hvorfor skal jeg opprette en profil på Hybelrating?

Utleier

Din utleieenhet vises gratis året rundt, og nå i testperioden er det også gratis å annonsere at du har ledige hybler/leiligheter. Når portalen er ferdig uttestet vil du kunne benytte et system som gjør at du mer eller mindre kan gjennomføre hele utleieprosessen fra PC-en eller mobilen. Har du gode vurderinger, kan du også ta en høyere leiepris. Du vil etterhvert enkelt kunne bekrefte en person som din leietaker for å verifisere at vurderingene som kommer inn er fra dine leietakere, samt motta varsler når en vurdering er publisert om din utleieenhet.

Leietaker

Du har kanskje hort om LinkedIn? Dette er LinkedIn for leietakere hvor du far du en gratis profil som er din soknad og CV til utleiere. Du gir bare ut linken til utleierne, sa far de se profilen din og kontakter deg per tlf eller mail. De fleste utleiere onsker i dag a se referanser nar du vil leie. Hos hybelrating kan du motta referanser fra utleiere rett i din profil. Du kan ogsa enkelt laste opp de referansene du har fra for.

Hvorfor ligger ikke vurderingen jeg la inn synlig pa nettsiden?

Fordi den ikke har blitt gatt igjennom av administrator enda. Vurderinger er som oftest gjennomgatt i lopet av en uke. Fordi den ikke har blitt godkjent. Det er ikke en noyaktig fasit pa hva som gjor at en vurdering blir godkjent eller ikke, men vi ser pa informasjonsverdien. Vi godtar 1 stjernes vurderinger, men ikke tilsvarende med bare negativ fokus pa utleier. Det skal v?re leiligheten som skal sta i fokus pa vurderingen av hensyn til personvernet.

Hvordan kan jeg fa slettet en falsk vurdering?

Send tidligere leietakere en sms eller e-post, og spor de om de kan legge igjen en vurdering pa siden. Dersom du har mange gode vurderinger pa din adresse er det lettere for oss a stole pa deg som utleier. Etter at det er gjort, sender du inn en mail via vart kontaktskjema hvor du argumenterer saklig for hvorfor du tror det er en falsk vurdering. Vi gir din sak et saksnummer og kontakter deg per mail som regel i lopet av en uke. Husk a nevne hvilken adresse og rating det er snakk om.

Hva gjor jeg nar en vurdering inneholder krenkelser mot meg som person?

Dersom du opplever rasistisk innhold, eller annet innhold som gar pa utseende, kjonn eller annen form for diskriminering, meld fra i kontaktskjemaet. Husk a nevne hvilken adresse og rating det er snakk om. Husk at ytringsfriheten star sterkt i Norge, og at dersom en leietaker mener at du er treig med a fikse ting eller lignende, sa er det en kritikk som du ma tale. Bruk kritikken som en konstruktiv tilbakemelding til a forbedre din utleieservice.

Personvern og vilkår for bruk:

Vi jobber i testperioden med å oppdatere dette slik at det skal gjenspeile den nye plattformen, men du kan ta utgangspunkt i våre gamle regler for personvern og vilkår for bruk